Logo (1)

DVOBOJ ZA PRESTIŽ

Evo što utučeni srpski rukometaši zaista misle o ovoj Hrvatskoj i što je najjači adut Line Červara

  • D. S.
  • Zadnja izmjena 13.01.2020 16:59
  • Objavljeno 13.01.2020 u 16:58
Bionic
Reading

Hrvatske rukometaše očekuje utakmica 3. kola skupine A na Europskom prvenstvu protiv Srbije

Utakmica je to za prestiž, jer su Červarovi izabranici osigurali prvo mjesto u skupini, dok će Srbija natjecanje završiti na četvrtoj poziciji bez obzira kako ovaj sraz završi.

'Razočarani smo što nećemo ići u drugi krug, ali držimo se dobro i idemo dalje, to je sport. Očekujem zanimljivu utakmicu protiv Hrvatske. Iako je to utakmica bez rezultatskog značaja, opet to je utakmica za prestiž. Mi ćemo izaći na teren i igrati na pobjedu. Hrvatska fantastično izgleda i taj napad sa Cindrićem, Karačićem i Duvnjakom je odličan, tako da mislim da imate šanse za polufinale', rekao je reprezentativac Srbije Vladimir Cupara.

'Utakmicu bez rezultatskog značaja je teško igrati, ali motiva ne smije nedostajati', dodao je Nemanja Ilić te naglasio da je obrana na čelu s Duvnjakom glavni adut Hrvatske.

Hrvatska je sa Srbijom igrala u kvalifikacijama za ovo Europsko prvenstvo. U Beogradu je završilo 25:25, a u Zadru je slavila Hrvatska 27:23. Inače, Hrvatska i Srbija igrali su dosad devet puta na velikim natjecanjima. Po četiri pobjede ima svaka selekcija, a jedan susret završen je remijem.

  • +9
EP u rukometu, 2. kolo, Crna Gora - Srbija Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL
  • +19
EP u rukometu, 2. kolo, Hrvatska - Bjelorusija Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal