TU JE SVE JASNO

Nakon europskog debakla Hajduka u Kazahstanu, Torcida izvijesila na sjeveru Poljuda simboličan transparent; objašnjenje zaista nije potrebno

01.08.2021 u 19:41

Bionic
Reading

Hajduk se vratio obvezama u HT Prvoj ligi, a sve je zanimala reakcija vjerne Torcide prema igračima nakon debakla u Konferencijskoj ligi

U četvrtak je Hajduk završio svoju eurospku sezonu. Puno ranije nego što je mislio. 'Bili' su zaustavljeni u drugom pretkolu Konferencijske lige od Tobola iz Kazahstana što je izazvalo bijes među navijačima splitskog prvoligaša.

Reakcije preko društvenih mreža su bile žestoke pa se s pravom iščekivao prvenstveni susret protiv Šibenika i što će napraviti Torcida nakon nove blamaže u nekom od Uefinih natjecanja.

Vjerni navijači Hajduka na sjever Poljuda došli su u tišini i sa simboličnim transparentom 'Šutnja je često jača i od riječi'. Dodatno objašnjenje ovdje zaista nije potrebno.

Na početku drugog poluvremena transparent su zamijenili nastavkom prethodnog '...ali pjesma ruši sve', nakon čega je u 47. minuti krenula pjesma.