HRVAT SE DOTAKNUO BIVŠEG KLUBA

Evo što je Nikola Kalinić poželio Milanu i što misli o 'luđaku' Gennaru Gattusu

12.10.2018 u 17:27

Bionic
Reading

Nikola Kalinić ovog ljeta napustio je Milan te otišao u Atletico Madrid, ali ima svejedno jako dobro mišljenje o treneru talijanskog velikana Gennaru Gattusu

Iza hrvatskog napadača burno je ljeto. Sam si je upropastio priliku da bude dio srebrne generacije sa svjettkog prvenstva, a zatim je uslijedio njegov odlazak iz Milana gdje su očigledno zaključili da im nije potreban te su ga prodali u Atletico Madrid.

Vidjet ćemo tijekom ove sezone hoće li se Kalinić nametnuti u novom klubu pod vodstvom Diega Simeonea, a što se tiče prošlosti i Milana hrvatski golgeter ima samo lijepe riječi.

'Milan je veliki klub s puno trofeja i osvajat će ih u budućnosti. Prošle sezone imali smo 11 novih igrača i trebalo je vremena da izgradimo momčad. Želim Milanu sve najbolje i da se bore za Ligu prvaka, jer taj klub to zaslužuje', pričao je Kalinić te se osvrnuo na bivšeg trenera Gattusa.

  • +14
Nikola Kalinić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Gattuso je nevjerojatan, na terenu i izvan njega. Puno se smije, ali kada se trenira želi da igrači naporno rade i daju sve od sebe. On je lud, na dobar način. Uvijek na vas stavlja pritisak, dobra je osoba i siguran sam da će s njime Milan daleko dogurati.'