BOGATA SRIJEDA

Evo kako uživo gledati Modrićev Real i ostalih pet utakmica LP!

23.10.2012 u 10:28

Bionic
Reading

Nakon sjajnih predstava u utorak u drugom kolu nogometne Lige prvaka, srijeda također nudi nekoliko spektakularnih utakmica

Najatraktivniji dvoboj svakako se igra u Ukrajini između nogometaša Dinama iz Kijeva i Dinama iz Zagreba (20.45 sati). Osim tog dvoboja, koji prenosi HRT, na rasporedu je još sedam utakmica.

Prvo će na kanalu Arenasport 1 u 18 sati snage odmjeriti Zenit – Milan, a od 20.45 sati na istom kanalu vrlo je atraktivan par: Manchester City - Borussia Dortmund.

U isto vrijeme na kanalu Arenasport 2 možete gledati utakmicu Ajax - Real Madrid i novo izdanje Luke Modrića koje njegovi obožavatelji sigurno neće propustiti.

Na kanalu Arenasport 3 možete gledati utakmicu Arsenal – Olimpiakos, a na kanalu Arenasport 4 u tzv. multiprijenosu možete pratiti protivnike zagrebačkog Dinama iz skupine A, Porto – PSG.

Tribina.hr & streamovi

Članovi communityja Tribina.hr imat će prilike prijenose svih utakmica uživo pratiti u sklopu tog community portala.

U tom tzv. multiprijenosu uživo će se slikom uključivati sa svih preostalih šest utakmica koje se igraju u 20 sati i 45 minuta. Dakle, neće vam promaknuti nijedan gol. Bolje ne može.

SKUPINA A: Porto - PSG (20.45 sati), Dinamo Kijev – Dinamo Zagreb (20.45 sati)

SKUPINA B: Arsenal - Olimpiakos (20.45 sati), Schalke - Montpellier (20.45 sati)

SKUPINA C: Zenit - Milan (18 sati), Anderlecht- Malaga (20.45 sati)

SKUPINA D: Ajax - Real Madrid (20.45 sati), Manchester City - Borussia Dortmund (20.45 sati)

Dodajmo da se utakmica Zenit - Milan iz skupine C, zbog vremenske razlike u Rusiji, igra u 18 sati, a možete je uživo pratiti na kanalu Arenasport 2.

Naravno, sve navedene utakmice možete gledati i na Match.tportal.hr (pay per view online servis) te u svega nekoliko poteza možete osigurati užitak gledanja Lige prvaka.

Korisnici MaxTV To Go usluge (web & mobile usluga) također mogu utakmice, sažetke i sve što nudi ta usluga gledati na svom mobilnom uređaju ako se u trenutku dok traje utakmica nalaze na putu.

Liga prvaka dostupna vam je u svakom trenutku!

No treba reći kako Match.tportal.hr nudi i utakmice Uefine Europske lige te MAXtv Prve lige.