schildenfeld za tportal

Evo kako su grčki mediji htjeli napakostiti Luki Modriću i grčkoj manekenki

14.11.2017 u 18:23

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija u nedjelju je u Pireju, nakon remija s Grčkom 0:0, osigurala nastup na svjetskom prvenstvu sljedeće godine u Rusiji

Naravno, takav uspjeh zaslužio je i proslavu, odnosno opuštanje nakon stresa kojeg su im donijele dvije utakmice dodatnih kvalifikacija protiv Grčke.

  • +10
Hrvatska slavi prolazak na SP u Rusiju Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Podsetimo, prošlog četvrtka u Zagrebu Hrvatska je slavila 4:1, a onda je u uzvratu, u Pireju bilo 0:0.

Dio reprezentativaca tijekom noći vratio se u Hrvatsku, dok je nekolicina ostala u Ateni otkud su tijekom ponedjeljka krenuli prema svojim destinacijama.

A kako su u Ateni, kao 'starosjedioci' naše reprezentativce dočekali i njihovi bivši suigrači, Gordon Schildenfeld, Danijel Pranjić te Mladen Petrić, uspjeli su Luki Modriću, Ivanu Perišiću i Šimi Vrsaljku organizirati izlazak.

Thank you @dimitrios_tsapaliras for capturing me

Objavu dijeli Ria Tsiga (@riatsiga)

'Dočekali smo naše prijatelje i naravno, kako smo već godinama vezani uz Atenu, poznamo i neke ljude. Tako smo i organizirali posjet jednom klubu, u kojem je svirala jedna od najvećih grčkih glazbenih zvijezda, Nikos Vertis. Rezervirali smo stol, bili smo tamo nekih sat vremena, i potom smo išli dalje. No, ono što je najvažnije, pokraj mene je sjedila moja supruga Christina Marsellou, a ne Ria Tsiga, inače prijateljica moje supruge i grčka manekenka. Ona čak i nije bila u tom klubu', rekao je u razgovoru za tportal Gordon Schildenfeld, koji je putem svog FB profila morao demantirati laži jednog grčkog tabloida.

>> Iznenađeni? Pogledajte kako su hrvatski reprezentativci slavili u Pireju

Naime, u njemu su dotičnu manekenku, odmah stavili u negativan kontekst.

'Sramotno što su joj napravili. Istina, stavili su njezinu fotografiju uz našeg Luku Modrića, ali kroz tekst su nju krenuli blatiti. Luku nisu spominjali u tekstu, ali bilo je dovoljno da stave njegovu fotografiju. Zbilja neugodno, pa sam morao reagirati. Mediji u Grčkoj, naravno ne svi, vole takve situacije. Kada im dođu zvijezde, a Luka Modrić to definitivno jest, žele izmisliti skandal', poručio je Schildenfeld, koji je od ove sezone igrač ciparskog Anorthosisa Famaguste iz Larnace.

#nightout #rangerover

Objavu dijeli Ria Tsiga (@riatsiga)