VIDEO S TRENINGA

Evo kako Ronaldo i Modrić uvježbavaju slavlje pogotka za okršaj s PSG-om!

14.02.2018 u 13:03

Bionic
Reading

Real Madrid ove srijede na Bernabeu igra sudbonosnu utakmicu protiv Paris Saint Germaina u osmini finala Lige prvaka, a Cristiano Ronaldo i Luka Modrić na treningu uvježavaju proslavu pogotka, no baš im i ne ide...

Nakon prošle sezone iz snova u kojoj je osvojio Primeri u Ligu prvaka, Real se u 2018. godini već oprostio od naslova u španjolskom prvenstvu i kupu pa mu najprestižnije klupsko nogometno natjecanje ostaje jedina prilika za osvajanje trofeja.

No, prva prepreka u nokaut fazi iznimno je teška. Moćni PSG predvođen Neymarom gazi sve pred sobom ove sezone i mnogi ga vide kao favorita za osvajanje titule pa je pred Zidaneovom momčadi definitivno najteži mogući zadatake.

  • +13
Luka Modrić - zvijezda Real Madrida i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Na treningu uoči prvog dvoboja na Santiago Bernabeuu atmosfera je u taboru 'kraljevskog kluba' bila odlična i među igračima nema panike, a Cristiano Ronaldo i Luka Modrić čak su uvježbavali eventualnu proslavu pogotka.

Mora se reći da im nije dobro išlo i sve se čini kako će im trebati vremena barem do uzvrata u Parizu kako bi dogovoreni ritual imao smisla.

Kako god, Real ne smije izgubiti u prvoj dvoboju, a ako ne primi gol ove srijede može biti jako zadovoljan odlaska kod PSG-a 6. ožujka...