OD 17.05 SATI

Evo gdje možete gledati zadnju utakmicu jesenskog dijela HT Prve lige u kojoj Hajduk na Poljudu dočekuje Goricu

20.12.2020 u 10:41

Bionic
Reading

U nedjelju (17.05, Arenasport 3) na rasporedu je jedna utakmica 16. kola Hrvatski Telekom Prve lige, na Poljudu Hajduk dočekuje Goricu

Uoči dvoboja Bijeli se nalaze na petom mjestu prvenstvene tablice s osvojenih 17 bodova, a gosti zauzimaju treću poziciju s 26 bodova.

'Vjerujem u svoje igrače, vjerujem d će dati sve od sebe u ovoj utakmici. U Varaždinu jedan period drugog poluvremena nismo bili loši. Nadam se da će igrači učiniti sve da opravdaju očekivanja navijača i da idemo na odmor s dobrim rezultatom', istaknuo je Hajdukov trener Boro Primorac na konferenciji za medije uoči današnjeg dvoboja.

Strateg Hajduka ne može računati na Umuta Nayira koji je u utakmici s Varaždinom ozlijedio mišić, a u odnosu na taj susret u konkurenciju se vraća Stefan Simić.

U prvom dvoboju ove sezone Gorica je na svom terenu pobijedila Hajduk rezultatom 2:1.

'Zadnja je utakmica u godini, ali kad si u ovakvom raspoloženju, u ovakvom ritmu, kad igraš ovako dobro, poželiš da nema ove pauze, da se samo nastavi s utakmicama. Naravno, tako je kako je i moramo biti fokusirani i koncentrirani na utakmicu, a nakon toga ćemo otići na nekoliko tjedana zasluženog odmora. Kao i svi ostali klubovi, odmah nakon utakmice idemo na praznike, a opet se okupljamo 4. Siječnja', rekao je trener Gorice Valdas Dambrauskas.

Gorica je odigrala sjajno protiv Osijeka, jedne od najboljih momčadi u ligi, raspoloženje je odlično, ali momčad je maksimalno fokusirana na veliki izazov pred njima.

'Ni u kojem slučaju nećemo podcijeniti Hajduk, imamo maksimalan respekt za klub, navijače i cijelu povijest, ali naravno da želimo stvarati i vlastitu povijest. Nemamo što kriti, želimo pobijediti! Najvažnije je koncentrirati se na svoj plan i kako ćeš to izvesti na terenu. Naravno da ne možeš biti favorit na Poljudu, Hajduk je uvijek Hajduk, ali vjerujemo u sebe i vjerujemo da možemo do tri boda na Poljudu', dodao je strateg Gorice.

  • +3
Varaždin - Hajduk (15. kolo, HT Prva liga) Izvor: Pixsell / Autor: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.