SENIORI I U21

Evo gdje možete gledati obje utakmice hrvatske reprezentacije

17.11.2015 u 11:24

Bionic
Reading

Obje utakmice hrvatske nogometne reprezentacije, seniorske protiv Rusije (17:00) te nakon toga kvalifikacijski susret U21 uzrasta protiv Španjolske (18:45), ljubitelji nogometa moći će u utorak pratiti putem TV prijenosa na kanalu Arenasport 1 (MAXtv)

Iako se od prije znalo da će TV prijenos kvalifikacijskog susreta mladih reprezentacija Hrvatske i Španjolske, koji se igra u Rijeci, biti na kanalu Arenasport 1, ipak je vijest dana postala prijateljska utakmica Rusija-Hrvatska koja se po srednjoeuropskom vremenu igra u utorak od 17 sati.

Nekoliko dana trajala je neizvjesnost, a nakon dopisa Hrvatske radiotelevizije, koji smo prenijeli tijekom ponedjeljka, bilo je jasno da TV prijenosa iz Rostova neće biti.

Međutim, spretni predsjednik HNS-a Davor Šuker ipak je uspio pronaći rješenje pa će tako prijenos iz Rostova moći pratiti na kanalu Arenasport 1 svi gledatelji koji imaju MAXtv (osnovni paket).

Kako i gdje gledati HRVATSKU

Osim na MAXtv-u (Arenasport) utakmice hrvatske nogometne reprezentacije (seniore i U21) možete gledati na MaxTV To Go (usluga web & mobile) servisu. Više informacija potražite OVDJE.

Iz HNS-a su, nakon dopisa koji je medijima poslao HRT i u kojem naglašava da je 'razlog to što HNS nije odgovorio niti na bilo koji način reagirao ili se oglasio o ponudama Hrvatske radiotelevizije', poslali priopćenje u kojem su poslali jasnu poruku čelnim ljudima Hrvatske radiotelevizije te usput svima onima koji misle da sve utakmice hrvatske nogometne reprezentacije trebaju biti na državnoj televiziji.

Priopćenje u cijelosti možete pročitati OVDJE.

Tako ljubitelji nogometa u Hrvatskoj ipak neće ostati zakinuti za majstorije Mandžukića, Kalinića, Srne i društva. Nakon utakmice iz Rostova ništa manje kvalitetna neće biti ni ona mlade reprezentacije koja na riječkoj Rujevici igra protiv Španjolske. Igrači kao što su Mateo Kovačić, Alen Halilović, Marko Pjaca, Josip Radošević i drugi – koji već imaju iskustvo iz A reprezentacije – garancija su sjajnog nogometa.