sve na jednom mjestu

Evo gdje možete ekskluzivno gledati Hajduk, ali i sve ostale hrvatske klubove u europskim kvalifikacijama

09.07.2019 u 11:09

Bionic
Reading

Ovog utorka od 18 sati počinje nova sezona hrvatskih klubova u europskim natjecanjima, a čast da je otvori ima Hajduk, koji u prvom kolu kvalifikacija za Europsku ligu gostuje kod malteškog Gzira Uniteda. Osim Splićana, u Europi ćemo ovog ljeta, a nadamo se i duže - gledati još Osijek, Rijeku i Dinamo

Nova sezona u europskim natjecanjima za hrvatske klubove počinje ovog utorka (18 sati, Arenasport 1, MAXtv), a prvi će se predstaviti splitski Hajduk, koji u prvom kolu kvalifikacija za Europsku ligu igra protiv malteškog Gzira Uniteda.

Uzvrat je sljedećeg četvrtka na Poljudu.

Ukoliko Hajduk prođe, u što ne sumnjamo, u drugom će prekolu (25. srpnja / 1. kolovoza) igrati protiv boljeg iz para Ventspils - Teuta Durrës. S time da je uzvrat na Poljudu.

Splićanima će se u tom drugom pretkolu pridružiti i Osijek, a suparnik Slavoncima biti će bolji iz ogleda CSKA Sofije i OFK Titograd. Prva utakmica igra se u gostima, a uzvrat u Gradskom vrtu.

  • +10
Hrvatski Telekom Prva liga, 36. kolo, GNK Dinamo - HNK Hajduk Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

U trećem pretkolu, Hajduku i Osijeku, priključit će se i treći hrvatski predstavnik - HNK Rijeka. No, imena suparnika i točne termine, doznat ćemo kasnije.

Četvrti hrvatski predstavnik, ali jedini koji lovi skupine Lige prvaka - je zagrebački Dinamo. Momčad Nenada Bjelice prvi će put ove sezone na međunarodnu pozornicu u 2. prekolu, koji počinje 23. srpnja (uzvrat je 30. srpnja), a protivnik 'modrima' bit će bolji iz ogleda Sheriff - Saburtalo. Prva utakmica je u gostima.

'Modri' će do skupina Lige prvaka morati proći još i treće pretkolo kvalifikacija ali i play off.

Ono što je najzanimljivije, sve utakmice hrvatskih klubova, do mogućeg nastupa Dinama u play-offu Lige prvaka, moći će se gledati na programima Arenasporta preko MAXtv-a.

Naravno, sve hrvatske klubove koji prođu u skupine Europske lige, također će se od jeseni moći gledati na programima Arenasporta.

  • +11
Hrvatski Telekom Prva liga, 28. kolo, HNK Hajduk - NK Osijek Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL