SVI ODUŠEVLJENI

Evertonova legenda pohvalila Jelavića

06.04.2012 u 09:42

Bionic
Reading

Salve pohvala gotovo se svakodnevno slijevaju na račun hrvatskog nogometaša Nikice Jelavića, a posljednja u nizu je stigla od legendarnog Evertonovog napadača Graemea Sharpa

Umirovljeni škotski nogometaš, koji je s klubom iz Liverpoola osvojio dva naslova engleskog prvaka, te Kup pobjednika kupova, smatra da je Jelavić svojim igrama izvukao najbolje i iz australskog napadača Tima Cahilla.

'Tim je bio odličan u posljednjih nekoliko utakmica što može zahvaliti svome napornom radu, ali i tome što igra uz napadača poput Jelavića za kojeg uvijek zna što će napraviti. Njih dvojica imaju sve za dobro partnerstvo u napadu. Bez namjere da omalovažim bilo koga drugoga s kim je igrao u napadu ove sezone, Cahill je sada u paru s nekim tko se može povezati s njim, tko može pročitati njegovo kretanje i tko ga može nahraniti loptama,' poručio je Sharp.

'Slušajući kako je lijepo Tim govorio o Jelaviću nakon utakmice protiv Sunderlanda, očito je da uživa igrati uz njega. Lijepo je vidjeti da su njih dvojica tako brzo razvila kvalitetno partnerstvo. Menadžer David Moyes ga očito potiče i moglo bi dugo potrajati,' dodao je Sharp.

Jelavić je u Everton stigao kao Rangersova zvijezda