SPORTSKI PAKET

Europska liga sljedeće sezone na MAXtv-u

09.05.2012 u 10:15

Bionic
Reading

MAXtv je dodatno obogatio ponudu sportskih sadržaja pa će tako korisnici MAXtv usluge, osim ekskluzivnih prijenosa utakmica Lige prvaka, imati priliku pratiti izravne prijenose utakmica UEFA Europske lige

MAXtv s prijenosom utakmica Europske lige u sezoni 2012./2013., 2013./2014. te 2014./2015. započinje u rujnu te će gledatelji, umjesto dosadašnje jedne utakmice po večeri, imati mogućnost pratiti najmanje četiri izravna prijenosa utakmica Europske lige, osim jedne utakmice takozvanog 'first pick-a'. Prijenosi utakmica bit će emitirani na Arenasport kanalima te će neke od utakmica biti dostupne u Osnovnom programskom paketu, bez dodatne naknade, dok će ostali prijenosi biti omogućeni korisnicima Sportskog paketa ili putem pay per view usluge.

'Nakon što smo svojim korisnicima omogućili ekskluzivne prijenose utakmica Lige prvaka, kao i prijenose utakmica domaće MAXtv Prve lige, iznimno mi je drago što imamo priliku ponudu sadržaja upotpuniti s Europskom ligom. Smatram kako sada s punim pravom možemo reći da je MAXtv postao pravo mjesto za sve ljubitelje sporta, osobito za sve nogometne fanove koji će u ovako bogatoj ponudi, siguran sam, uvijek moći odabrati nešto po svom ukusu', izjavio je Nikola Francetić, operativni direktor Sektora za razvoj i upravljanje sadržaja.

Osim na MAXtv-u, prijenosi utakmica bit će dostupni i putem MAXtv To Go usluge koja omogućava gledanje televizije na računalima, tabletima i mobilnim uređajima. Također, utakmice će biti dostupne i na tportalu. Veći broj izravnih prijenosa, kao i mogućnost gledanja utakmica putem različitih platformi, gledateljima omogućava uživanje u mnogo većoj količini nogometnog sadržaja nego što je to dosad bio slučaj. Sve utakmice Europske lige gledatelji će na MAXtv-u, osim prijenosa u standardnoj rezoluciji, moći pratiti i u HD rezoluciji, uz vrhunsku kvalitetu slike i zvuka.

Uz izravne prijenose utakmica, MAXtv će korisnicima nuditi i program sa sažecima i najboljim trenucima utakmica Europske lige.