LIVERPOOL VIŠE NIJE 'IN', NEGO...

Europa luduje za Vidom; svi se tuku za našeg bećara, ali transfer u ovaj klub bio bi zaista senzacionalan!

23.07.2018 u 11:58

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija na Svjetskom prvenstvu osvojila je srebro, a Dalićevi izabranici privukli su pozornost brojnih klubova iz Europe, ponajviše stoper Bešiktaša Domagoj Vida

Iza bećara Vide fantastičan je turnir u Rusiji, suparnički napadači pored njega se nisu naigrali, a on je stigao i zabiti (Rusija). Usput se proslavio videouradcima kojima se zamjerio domaćinu prvenstva, a na dočeku se prometnuo u glavnog zabavljača te potvrdio da je najveći šaljivac u svlačionici.

Uglavnom, naš stoper privukao je pažnju, ali ne samo navijača i medija, nego i brojnih europskih klubova.

Trenutačno je na radu u turskom Bešiktašu, u koji je stigao u siječnju ove godine iz kijevskog Dinama, a najvjerojatnije bi već promijenio destinaciju da njegovi sadašnji poslodavci nisu postali previše pohlepni.

Naime, Liverpool je zagrizao za hrvatskog reprezentativca, zadnja ponuda je bila oko 22 milijuna eura, ali Bešiktaš je bezobrazno podigao letvicu na 35 milijuna eura iako je doveo Hrvata - besplatno.

  • +6
Domagoj Vida sa sinom Davidom Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX

No nisu 'redsi' jedini, prema pisanju turskih medija za Vidu su interes pokazali West Ham, Sevilla, Marseille te najveći velikan među njima - Barcelona.

Zov katalonskog kluba se ne odbija, mogao bi Vida raditi društvo Rakitiću, ali zadnju riječ ipak ima Bešiktaš zbog ugovora s našim braničem do ljeta 2022.