divljenje pogotku

Euforija u Interu zbog Perišića: Poput istinskih klupskih velikana!

12.09.2017 u 11:19

Bionic
Reading

U Interu ne prestaje oduševljenje nedjeljnim pogotkom Ivana Perišića protiv SPAL-a kojeg je klupski Twitter usporedio sa sličnim golovima iz klupske povijesti...

Naš 28-godišnji krilni napadač možda se nije proslavio u dvobojima protiv Kosova i Turske u dresu reprezentacije prošlog tjedna, no za Inter igra odlično na početku nove sezone.

  • +6
Ivan Perišić Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Spallettijeva momčad ima tri čiste pobjede u Seriji A, a Perišić je u nedjelju protiv SPAL-a zabio svoj drugi pogodak ovog ljeta i to spektakularan. Iz voleja je poslao neobranjivo loptu pod gredu u 87. minuti.

Naš napadač izazvao je oduševljenje ovim pogotkom u milanskom klubu koji dva dana kasnije na Twitteru pokušava u klupskoj povijesti pronaći slične majstorije i uspoređuje Perišićevu s onima Maicona, Vierija, Cambiassa i Djorkaeffa.

Ivan je pak tim golom zaključio svoj idilični tjedan u klubu tijekom kojeg je produžio ugovor do 2022. godine, a povećana mu je i plaća na četiri milijuna eura uz otkupnu klauzulu od ogromnih 70 milijuna eura koju će ako ovako nastavi netko aktivirati već sljedećeg ljeta...