fantastični dvojac

Euforija na La Bomboneri; zamislite atomski napad kojeg predvode El Apache i Matador

25.03.2020 u 13:43

Bionic
Reading

Navijači argentinskog Boca Juniorsa bolju vijest nisu mogli zamisliti, je sljedeće bi sezone redove argentinskog velikana trebao pojačati sjajni urugvajski napadač Edinson Cavani (33)

Kakva će to momčad biti, kakav atomski napad će Boca imati sljedećeg ljeta! Sjajnom urugvajskom napadaču Edinsonu Cavaniju (33) ovog ljeta završava ugovor s PSG-om i on sigurno napušta Park prinčeva. Za sada na stolu popularni El Matador ima dvije jake i konkretne ponude.

Prva je ona madridskog Atletica koji u njemu na neko kraće vrijeme, najviše dvije sljedeće sezone, vidi idealno rješenje u napadu. No, tu je i poziv iz Argentine, Boca Juniors igra na kartu emocija, pokušava ga nakon punih 13 sezona u Europi vratiti u južnoamerički nogomet.

Sam Cavani ne skriva kako mu poziv iz Buenos Airesa godi...

'Boca je definitivno klub kojem se divim od djetinjstva, a aktualna momčad ima puno potencijala i djeluje mi sjano', kazao je nedavno Cavani i dodatno rasplamsao maštu navijača Boce.

Južnu Ameriku je Cavani napustio 2007. godine kad je iz urugvajskog Danubija stigao u Palermo iz kojeg je 2011. godine za 16 milijuna eura prešao u Napoli. U ljeto 2013. godine Napoli ga je za tada rekordnih 64 milijuna eura prodao PSG-u. Za Napoli je odigrao 138 utakmica i zabio 104 gola, a za PSG do danas točno 300 utakmica na kojima je zabio 200 golova te je najbolji strijelac u klupskoj povijesti.

A navijači Boce doslovno su u deliriju jer bi na La Bomboneri sljedeće sezone mogli imati atomski napad.

Tu je već Carlos Tevez (36). Legendarni se El Apache u Bocu vratio početkom 2018. godine, kapetan je momčadi koja još od 2007. godine čeka na osvajanje Copa Libertadores. Dolazak Cavanija približio bi ih ostvarenju tih snova jer su 2012. i 2018. gubili u finalu.

Bio bi to strašan napadački dvojac, El Apache i Matador, strah i trepet za sve protivnike.