A TO ZNAĆI FINALE

Essien: Došlo je vrijeme da slavimo protiv Barce

09.04.2012 u 18:21

Bionic
Reading

Ganski nogometaš engleskog premierligaša Chelseaja, Michael Essien, izjavio je da je Barcelona definitivno pobjediva te da misli da je došao trenutak kada će londonski klub po prvi puta uzeti naslov prvaka Europe

Chelsea će u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka na Stamford Bridgeu, 18. travnja, dočekati aktualne pobjednike, nogometaše Barcelone, za koje Essien smatra da su itekako pobjedivi.

'Igrali smo s njima nekoliko puta u posljednjih osam godina i oni su definitivno pobjedivi. Imam osjećaj da je došlo vrijeme da mi slavimo', rekao je Ganac za službenu stranicu londonskog kluba.

Essien se tada osvrnuo na posljednji njihov međusobni susret kada je Barcelona pogotkom Andresa Inieste u 92. minuti utakmice za 1:1 otišla u finale i nakon toga osvojila naslov prvaka.

'Posljednji put kada smo igrali, meč je bio pun drame i vrlo dobrog nogometa. Utakmica je imala sve, uključujućii i dva vrlo lijepa gola. Imali smo ih, ali ih nismo uspjeli dokrajčiti, pa smo platiti danak tome', zaključio je veznjak Chelseaja.