ZEZANCIJA ILI?

Englezi tvrde: Real nudi Modrića za Balea!

09.03.2013 u 15:33

Bionic
Reading

Priču krajnje sumnjive vjerodostojnosti donosi u subotu Daily Star. Engleski tabloid, naime, tvrdi da je Real Madrid spreman, ni manje ni više, nego ponuditi Tottenhamu Luku Modrića u zamjenu za Garetha Balea

U članku Daily Stara se navodi da su predstavnici Reala rekli kolegama s White Hart Lanea da su im voljni dati 30 milijuna funti i Luku Modrića u zamjenu za sjajnog velškog reprezentativca. Već dulje vrijeme su aktualne informacije da su Madriđani silno zainteresirani za Balea i taj dio priče je vjerojatno točan, ali potpuno nevjerojatno zvuči da bi u sklopu odštete dali i hrvatskog nogometaša.


Još je manje vjerojatno da bi se Modrić htio vratiti u Tottenham samo godinu dana nakon što je učinio sve, pa i trenirao samostalno, kako bi ga klub pustio u Real. Osim toga, nakon pogotka Manchester Unitedu kojim je otvorio Realu put do četvrtfinala Lige prvaka, Modrić napokon uživa povjerenje u Madridu i nije za očekivati da bi ga se klub sada tako olako riješio.

Daily Star navodi i da Real duguje Tottenhamu još oko 20 milijuna funti odštete za Modrića što bi se, valjda, trebalo prebrisati vraćanjem hrvatskog veznjaka na White Hart Lane. No, kako je vrijeme prolazilo tako su i drugi engleski mediji prenijeli tu priču. Ali, i dalje je uvjerenje kako se radi o običnoj 'patki'.