ČUDNI SU PUTEVI

Englez krenuo na wc a završio na sudu

20.06.2010 u 21:39

Bionic
Reading

Engleski navijač koji je tražeći toalet nakon dvoboja s Alžirom nabasao na svlačionicu uhićen je i izveden pred suca. Na SP je doputovao s obitelji, a policija mu je željela oduzeti ulaznice i putovnicu

Pavlos Joseph, 32-godišnjak koji je sasvim slučajno dobio priliku reći svojim ljubimcima što misli o njihovoj beskrvnoj igri, tijekom dana je uhićen. Policija je podigla optužnicu zbog neovlaštenog ulaza u svlačionicu, a navijač tvrdi da ga nitko nije ni pokušao zaustaviti i da nije imao pojma kamo ide.

Nakon saslušanja zabranjen mu je odlazak na utakmice do ponedjeljka, kada će ponovno doći u sudnicu, a kaže i da ga je policija tražila da im preda ulaznice i putovnicu, što je on odbio. Kaže i da su željeli oduzeti ulaznice članovima njegove obitelji koji su zajedno s njim doputovali u JAR te da je cijeli slučaj sada dobio veću dimenziju jer je Joseph, namjerno ili ne, otkrio koliko je smiješno osiguranje na stadionima.

Policija je najavila pojačanu kontrolu na stadionima, a problemi su nastali otkada su redari stupili u štrajk zbog neisplaćivanja dogovorenih honorara.