CAPELLOVI PROBLEMI

Engleska bez Kinga do kraja prvenstva

14.06.2010 u 10:40

Bionic
Reading

Stoper engleske nogometne reprezentacije Ledley King zgbog ozljede prepona koju je zadobio već početkom susreta protiv SAD-a u subotu najvjerojatnije više neće igrati na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici, špekuliraju engleski mediji.

King se ozlijedio nedugo nakon što je Steven Gerrard u četvrtoj minuti utakmice doveo Englesku u vodstvo, ali je ipak ostao u igri do poluvremena kada je umjesto njega u igru ušao Jamie Carragher.

Prvotne prognoze govorile su kako će King morati propustiti samo sljedeći dvoboj Engleske protiv Alžira u petak, ali prema novim informacijama čini se da ga očekuje najmanje trotjedna stanka.

Iz tabora engleske reprezentacije još nisu potvrdili da je King izgubljen do kraja SP-a, ali izbornik Fabio Capello već razmišlja o tome tko će biti partner Johnu Terryju u srcu obrane engleske reprezentacije u nastavku natjecanja.

Podsjetimo, uz Terryja je u stoperskom paru trebao igrati kapetan Rio Ferdinand koji je ozlijedio koljeno samo nekoliko dana prije početka SP-a, a sada je izgleda otpao i King koji je trebao biti njegova zamjena.

U drugom poluvremenu utakmice protiv SAD-a uz Terryja je igrao Carragher, a Capello od stopera na raspolaganju još ima Matthewa Upsona i Michaela Dawsona.

'Imamo tu četvoricu braniča i nadam se da više nećemo imati problema s ozljedama', rekao je Capello.