snažne riječi

Emotivni Mandžo progovorio o hrvatskim lavovima i tome što čeka Francuze u finalu!

11.07.2018 u 23:08

Bionic
Reading

Mario Mandžukić bio je presretan nakon što je u 109. minuti krasnim pogotkom u polufinalu protiv Engleske donio najveću pobjedu u povijesti hrvatske reprezentacije i priznaje da ni on ni suigrači još uvijek nisu svjesni što su napravili...

Zabio je prošle godine naš 32-godišnji napadač škaricama u finalu Lige prvaka, ali ove srijede uspio je to nadmašiti! Mario Mandžukić svojim je pogotkom doveo Hrvatsku u povijesno prvo finale SP-a i bio je oduševljen nakon toga.

  • +34
SP u nogometu, polufinale: Hrvatska - Engleska Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

'Nevjerojatno, mi nismo ni svjesni što smo napravili. Ovo je čudo! Ma nije čudo, jer ovo samo velike momčadi mogu: biti ovako hrabre, vratiti se nakon 1-0 protiv ovakve Engleske, igrati ovakav turnir s ovakvim srcem,' izjavio je za Mario Mandžukić nakon susreta pa se osvrnuo na svoju ulogu u reprezentaciji:

'Zadovoljan sam svojim igrama u svim utakmicama dosad i najbitnije je da sam tu za ekipu. No, volim baš ovakve utakmice, možda tu malo iskačem, ali najvažnija je ekipa.

Manždo s puno optimizma čeka finale protiv Francuske u nedjelju u Moskvi.

'Uživamo, igramo nogomet. Gubili smo, vratili smo se, bili smo kao lavovi. Uživamo na terenu i tako će biti i u finalu,' poručio je Francuzima fantastični hrvatski napadač.