O KAPETANU HAJDUKA

Emotivan post kontroverznog hrvatskog nogometaša!

03.06.2015 u 09:36

Bionic
Reading

Kontroverzni hrvatski nogometaš Tonći Kukoč, koji svoja mišljenja iznosi preko društvene mreže, oglasio se još jednom. Ovoga puta tema mu je bio Mario Maloča

Lijevi bočni sofijskog CSKA, koji je nedavno zabio fantastičan pogodak, preko svojeg profila na Facebooku često zna kritizirati razne osobe iz svijeta nogometa. No ima i onih koji od njega dobiju riječi potpore.

Jedan od njih, koji je zaslužio lijep post kontroverznog nogometaša, je Mario Maloča, kapetan Hajduka koji je ne tako davno bio u nemilosti bivšeg trenera Gorana Vučevića.

'Velika podrška kapetanu! Svakome igraču u karijeri se može dogoditi da ima loš period, nema nijednoga na svijetu koji može reći da nije imao krizu! Čovjek koji je odigrao preko 300 utakmica za Hajduk, a zna se kroz što je sve prolazio, ali nikada nije odustao, zaslužuje najmanje poštovanje svih nas. Igrao za svoj klub kada mu je tata imao srčani! Igrao je za svoj klub pod blokadama, riskirajući karijeru! Odbio je Dinamo dva puta! Nogomet nije jedan igrač, već ih ima 11 na terenu', napisao je Kukoč.