loši smo, ali...

Eintrachtov golman rekao istinu koja se Niki Kovaču neće svidjeti

19.05.2017 u 06:39

Bionic
Reading

U njemačkoj Bundesligi ovog se vikenda (subota, 20. svibnja, 15.30 sati) igra posljednje kolo. Eintracht koji vodi bivši hrvatski izbornik Niko Kovač osigurao je ostanak, a u Frankfurtu će ugostiti Red Bull Leipzig. No, za njih to nije kraj sezone, Eintracht će 27. svibnja u Berlinu igrati finale Kupa s Borussijom Dortmund...

Sjajno je Eintracht pod vodstvom Nike Kovača ušao u sezonu, momčad koja je jedva izborila ostanak u jednom je trenutku bila nadomak plasmanu u Europu, no onda uslijedio nevjerojatan pad.

Od sredine veljače do sada momčad bivšeg hrvatskog izbornika odigrala je 14 prvenstvenih kola s učinkom od čak 10 poraza, tri remija i samo jednom pobjedom. No, uspio je Eintracht osigurati ostanak u ligi, a uz sve to je izborio i finale njemačkog Kupa.

Prije nego što u Berlinu (27. svibnja) završi sezonu utakmicom protiv Borussije Dortmund, Kovačeva momčad ove subote mora odraditi posljednje kolo Bundeslige. U goste joj stiže Red Bull Leipzig.

A baš je o lošoj formi momčadi progovorio prvi golman Lukas Hradecky. Njegove riječi baš se i neće svidjeti Niki Kovaču...

'Za loše rezultate u nastavku sezone u Bundesligi sami smo krivi', kazao je Hradecky i pojasnio:

'Svjesni smo da trenutno igramo usrano i to se mora promijeniti jako brzo!'

I dok utakmica s Leipzigom nema nikakav natjecateljski značaj, finale Kupa s Borussijom (D) je 'biti ili ne biti'.

'U posljednjoj utakmici s Leipzigom moramo napokon pokazati dobar nastup kao bismo s malo više samopouzdanja otišli u Berlin na finale Kupa. Protiv Borussije je važno vratiti barem malo dobrog raspoloženja u momčad', zaključio je Hradecky. 

Čeka se što o njegovom 'mišljenju' ima za reći trener Niko Kovač. Posebice o onom dijelu gdje opisuje igru...