FIFA_SP_2018.svg

pobjeda favorita

Egipatski izbornik lagao cijelom svijetu pa doživio nesretan poraz protiv Urugvaja!

  • Ivan Janković
  • Zadnja izmjena 15.06.2018 17:40
  • Objavljeno 15.06.2018 u 15:55
Bionic
Reading

Egipatska nogometna reprezentacija izgubila je od Urugvaja u Jekaterinburgu zahvaljujući golu Gimeneza u 89. minuti, a Mohamed Salah nije na terenu proveo niti minute iako je Hector Cuper uvjeravao javnost kako je potpuno spreman...

'Sto posto sam uvjeren da će igrati,' izjavio je dan prije utakmice s Urugvajom Hector Cuper na pitanje o spremnosti Mohameda Salaha, no on ovog petka nije dobio niti minute na terenu u Jekaterinburgu i cijeli je susret odgledao s klupe.

  • +3
SP u Rusiji, skupina A: Urugvaj - Egipat Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Iako bez svog najboljeg igrača Egipćani su pružili žestok otpor uglednom protivniku no na kraju i nesretno izgubili. Nisu imali mnogo prilika pred golom Muslere, dok je na drugoj strani briljirao Ahmed Elshenawy koji je izludio Suareza u nekoliko navrata, a zaustavio je i nekoliko 'bombi' Edinsona Cavanija te bio najzaslužniji za neizvjesnost utakmice.

U završnici susreta Urugvajci su opasni pritisnuli, a Cavani je pogodio vratnicu iz slobodnjaka u 88. minuti, da bi u sljedećoj akciji stoper madridskog Atletica Jose Gimenez pogodio glavom nakon prekida i donio pobjedu svojoj reprezentaciji.

Na ljestvici skupine A Urugvaj se pridružio Rusiji na vrhu s tri osvojena boda, dok Egipat u sljedećem susretu mora svladati domaćina SP-a kako bi imao ikakve izglede proći u osminu finala...

SP u nogometu 2018., skupina A:

Urugvaj - Egipat 1:0 (Gimenez 89)

Svjetsko prvenstvo

Skupina A

Egipat-Urugvaj0:1
Utk.Pob.Ner.Izg.Bod.
1.Rusija11003
2.Urugvaj11003
3.Egipat10010
4.Saudijska Arabija10010

Sljedeće utakmice

19.6.Rusija-Egipat
20.6.Urugvaj-Saudijska Arabija