WENGER PRED ODLUKOM

Eduardo spreman za povratak protiv Cardiffa

13.02.2009 u 09:12

Bionic
Reading

Nakon nastupa za reprezentaciju, oporavljeni Eduardo spreman je i za prvu službenu utakmicu u klupskom dresu nakon lanjske teške ozljede

Dana 23. veljače napunit će se godinu dana od Duduove nesreće, no apstinencija u Wengerovoj momčadi mogla bi prestati i prije obljetnice nesretnog okršaja s Taylorom.

'Eduardo se vratio i potpuno je spreman. Ipak, ne želim ništa obećavati za dvoboj protiv Cardiffa. Zadržat ću pravo da odlučim pred početak susreta', kaže za službenu klupsku stranicu trener Arsene Wenger.

Arsenal za tri dana igra repasaž u FA kupu protiv Cardiffa, a Wenger na raspolaganju ima tek četvoricu seniorskih napadača (Van Persie, Bendtner, Eduardo, Vela) i postoji velika vjerojatnost da će Dudua koristiti u nekoj fazi utakmice.

Na istoj stranici stoji i ponuda internetske kladionice Paddy Power, koja nudi koeficijent 4,5 da će Eduardo zabiti prvi gol na susretu. Samo Robina van Persieja vide kao vjerojatniju opciju za strijelca prvog pogotka. Prema njihovoj procjeni, dakle, Dudu počinje od prve minute.