AKCIJA KAZAHSTAN

Eduardo otpao, Jelavić pozvan kao zamjena

01.10.2009 u 19:09

Bionic
Reading

Eduardo da Silva neće moći konkurirati za predstojeće susrete hrvatske reprezentacije pa je izbornik Slaven Bilić kao alternaciju odlučio pozvati Nikicu Jelavića iz bečkog Rapida

Hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva zbog rupture mišića natkoljenice najvjerojatnije neće moći konkurirati za predstojeće utakmice hrvatske reprezentacije protiv Katara i Kazahstana. Stoga je izbornik Slaven Bilić odlučio pojačati napadački tandem s Nikicom Jelavićem iz bečkog Rapida.

Dobra vijest je ta da će Eduardo ipak doći na okupljanje kako bi s medicinskom službom reprezentacije odradio proces rehabilitacije, u slučaju da se pokaže kako ipak postoji šansa da nastupi u Astani, 14. listopada.

Nakon niza ozljeda, najprije Stipe Pletikose i Luke Modrića, potom Ivana Jurića pa Josipa Šimunića, val nedaća nastavlja pritiskati najbolju hrvatsku selekciju. Za sada nema detaljnijih informacija o prirodi ozljede Dudua, ostaje tek vidjeti hoće li ponajbolji hrvatski napadač ipak biti u stanju pomoći hrvatskoj reprezentaciji u odlučujućem dvoboju protiv Kazahstana.

Podsjetimo, hrvatski reprezentativci okupit će se u zagrebačkom Sheratonu u nedjelju, 4. listopada, a u 18.30 na rasporedu je press konferencija na kojoj će izbornik Bilić biti na raspolaganju predstavnicima medija za sve upite.