NAKON MJESEC DANA PAUZE

Eduardo napokon spreman, igra protiv West Hama

23.10.2009 u 17:01

Bionic
Reading

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije Eduardo da Silva očekuje se u sastavu Arsenala u gradskom derbiju protiv West Hama koji je na rasporedu u nedjelju na Upton Parku, najavio je menadžer 'topnika' Arsene Wenger

Eduardo se oporavio od ozljede bedrenog mišića, preciznije zaliječio je rupturu koju je zaradio u utakmici Lige prvaka protiv Olympiakosa koncem rujna. Eduardo je protiv grčke momčadi sjajnom asistencijom prelomio susret, ali i obnovio ozljedu bedrenog mišića zbog koje je pauzirao skoro mjesec dana. Doduše, prema riječima liječnika hrvatske nogometne reprezentacije koji su Eduarda tretirali i kremamama dr. Zippeliusa, Eduardo je čak mogao konkurirati i za utakmicu u Kazahstanu. No i zbog nepotrebnog rizika, ali i da se Eduardo još bolje oporavi, hrvatski je reprezenatativac propustio i taj, kao i dva Arsenalova ogleda.

Problema s ozljedama još uvijek imaju Tomas Rosicky i Nicklas Bendtner i njihov nastup pod znakom je pitanja, a sigurno neće biti Thea Walcotta i Samira Nasrija.

'Rosicky ima problema s koljenom, a Bendtner s gležnjem i još uvijek je pitanje hoće li biti spremni. Izgledi za njihov nastup su 50:50, no Eduardo je spreman', kazao je Wenger.