Logo (1)

zato ga i toliko cijene

E, to je igračina: u velikom hrvatskom slavlju, Igor Karačić uputio ispriku suigračima

  • S.Š.
  • Zadnja izmjena 24.01.2020 21:28
  • Objavljeno 24.01.2020 u 21:28
Bionic
Reading

Hrvatska rukometna reprezentacija nakon deset godina opet će igrati u finalu europskog prvenstva. puno su znoja u taj uspjeh i pobjedu 29:28 nad Norveškom uložili Červarovi igrači, ali taj su uspjeh apsolutno zaslužili

Hrvatska je na Euro ispraćena s dosta skepse, a kroz natjecanje u prvom dijelu turnira, unatoč pobjedama, opet je izazivala sumnju.

Međutim, nakon pobjede nad Njemačkom, i osiguranim plasmanom u polufinale, potom i remijem u rezultatski nevažnoj utakmici protiv Španjolske, hrvatski su rukometaši ipak uvjerili ljubitelje rukometa da (i) u ovoj momčadi ima snage, volje i znanja.

  • +9
Slavlje hrvatskih rukometaša nakon pobjede nad Norveškom i ulaska u finale Eura Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic / CROPIX

U svakoj utakmici iskoči netko, uz konstantnog Domagoja Duvnjaka.

Ovog puta pridružili su mu se Marino Marić, Marin Šego, Zlatko Horvat, Matej Ašanin, Vlado Matanović, Željko Musa... A unatoč četiri uzastopna promašaja, svoj je doprinos dao i Igor Karačić.

'Ne znam odakle smo izvukli snagu. Utakmica sa Španjolskom i Njemačkom bile su potrebne kako bi se naučili izvući iz ovakvih situacija. Imali smo prednost, nismo je uspjeli sačuvati. Ispričao sam se dečkima, ovoliko promašenih zicera. Hvala Bogu da smo se izvukli. Skidam kapu kapetanu, nemam riječi, sve se poklopilo, ova ekipa je sve ovo zaslužila, imamo sve za popeti se na vrh. Imali smo zlato u glavama, polufinale je bilo zacrtano kao glavni cilj, ovo sve ostalo bonus. Nije puno ljudi vjerovalo u nas, a sada bez ikakve fešte, moramo ostati na zemlji, a u nedjelju idemo po zlato', samokritičan je bio Igor Karačić.

  • +16
EP u rukometu, polufinale: Hrvatska - Norveška Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic / CROPIX
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal