GLUMIO FRAJERA

Džeko se ohladio: Treneru, oprosti

30.09.2011 u 10:39

Bionic
Reading

Bosanskohercegovački reprezentativac Edin Džeko potvrdio je da se ispričao menadžeru Manchester Cityja Robertu Manciniju za svoju reakciju prilikom izlaska s terena u dvoboju protiv Bayerna

Bavarci su na svojoj Allianz Areni u 2. kolu Lige prvaka u potpunosti nadigrali City. Već su u prvom poluvremenu došli do 2-0, rezultata kojim je i završila utakmica, a nervoza u redovima engleskog kluba je očito bila velika. Pokazao je to i Džeko koji je u 55. minuti, kad ga je Mancini odlučio povući s terena, nezadovoljno mahao glavom.

Talijanski stručnjak mu je nakon utakmice poručio da mu je to posljednji put tolerirao, a i bosanski je nogometaš shvatio da je pogriješio.

'Znam da je moja reakcija bila loša i razgovarao sam o tome s dečkima i trenerom. Ispričao sam se za reakciju i Roberto je prihvatio ispriku. Rekao je da je sve u redu i da moramo biti pozitivni uoči sljedeće utakmice', izjavio je bivši napadač Wolfsburga za službenu Cityjevu web stranicu.

Osvrnuo se potom još jednom na svoju reakciju u Münchenu.

'Bio sam nesretan jer smo gubili sa 2:0, a ja sam želio pobijediti. Povratak u Njemačku za mene je bio poseban jer sam dugo igrao tamo i želio sam da se predstavimo u dobrom svjetlu. No, stvari se nisu razvijale dobro i zato sam bio posebno frustriran.'

'Svi smo se naspavali i odmorili i jasno nam je da smo mogli odigrati bolje, ali to je nogomet, ne možeš pobijediti u svakoj utakmici. Bayern je iza nas, osjećamo se pozitivno i radujemo se sljedećoj utakmici protiv Blackburna. To je naš idući cilj. Prošle sam sezone tamo zabio i pobijedili smo. Imali smo veliku podršku navijača i nadamo se da ćemo ih u subotu opet razveseliti', zaključio je Džeko.

Bosanac se izvukao bez kazne za prijestup u Münchenu, za razliku od Carlosa Teveza koji je suspendiran jer je u istoj utakmici odbio ući u igru.