DROGA I ŽENE

Dvojica igrača Newcastlea orgijala nakon utakmice

08.11.2010 u 10:02

Bionic
Reading

Nakon što su prošlog tjedna pobijedili Sunderland u prvenstvu, kapetan Newcastlea Kevin Nolan i njegov suigrač Andy Carroll proveli su 14 sati u orgijanju s dvije mlade žene

Iz Engleske često dolaze bizarne vijesti iz svijeta nogometa. Jedino na Otoku se može čuti da tamošnji nogometaši često konzumiraju alkohol ili pak imaju kojekakve orgije. Ovog puta u središtu pozornosti našao se problematični član Newcastlea Andy Carroll, pod čiji je auto nedavno postavljena bomba, te kapetan istog kluba, Kevin Nolan.

Kako piše News of the World, Newcastleov dvojac se nakon pobjede nad Sunderlandom odlučio malo proveseliti. Otišli su u Nolanovu kuću gdje su im se u orgijama, koje su bile garnirane velikom količinom alkohola, pridružile dvije mlade djevojke. I dok je Carroll već dokazao da je crna ovca Newcastlea, Nolan je kapetan kluba, ali i oženjen čovjek koji će te orgije teško moći objasniti svojoj supruzi. Ono što još više otežava situaciju je izjava djevojaka koje tvrde da je tijekom orgija konzumiran i kokain.