INCIDENTI U BUKUREŠTU

Dvoje ozlijeđenih, policija privodila torcidaše

29.07.2010 u 19:31

Bionic
Reading

'Jedva čekamo vratiti se iz ove neobične države', javio nam se jedan Hajdukov navijač iz Bukurešta

Premda je poslijepodne na ulicama Bukurešta proteklo iznimno mirno, u jednom okršaju torcidaša s navijačima Dinama iz Bukurešta nekoliko je ozlijeđenih: svjedoci s kojima smo kontaktirali prenose da su Hajdukovi navijači napadnuti u centru grada, Rumunji su koristili i teleskopske palice, no tamošnji portali prenose da se radi o fer borbi. Zabilježen je jedan slomljen nos i dva izbijena zuba te nekoliko desetaka privedenih.

Inače, lokalna policija konstantno patrolira po gradu i preventivno privodi navijače splitskog kluba koji su uspjeli izbjeći patrole na ulazu u grad, no apsolutno nikakvi sukobi s organima reda nisu zabilježeni. Torcidašima je obećano, a na kraju i ispunjeno da gledaju utakmicu negdje u kafićima, no dio njih se najvjerojatnije i uspio prošvercati na stadion.

'Prošli smo tisuću i pol kilometara jer nam je rečeno da imamo pravo ući na stadion, a onda je odluka promijenjena. Nerede nećemo izazivati, jedva čekamo vratiti se kući iz ove neobične države', javio nam je jedan tocridaš iz Bukurešta.