fer i korektan posao

Dva velika europska kluba spremaju zamjenu igrača: Ja ti dam Srbina, ti meni daj - Hrvata!

05.07.2019 u 19:50

Bionic
Reading

Manchester United i milanski Inter pokušavaju dogovoriti detalje velikog transfera u koji bi bilo uključeno po nekoliko igrača sa svake strane. Talijanski mediji otkrivaju kako je u moguću razmjenu od prvih dana pregovora uključen i hrvatski reprezentativac Ivan Perišić...

Nešto se veliko 'valja', ali za sada je najveći dio pregovora između Manchester Uniteda i milanskog Intera još uvijek zavijen velom tajne. No, neki su detalji ipak 'procurili' jer previše je zainteresiranih strana uključeno u razgovore, a svi imaju i neki svoj dodatni motiv.

Prema navodima izvora bliskih Interu zna se kako su 'nerazzurri' odlučni u namjeri da iz Manchester Uniteda dovedu belgijskog napadača Romelua Lukakua (26). Novi trener Intera Antonio Conte vidi ga kao zamjenu za Maura Icardija koji gotovo sigurno napušta San Siro... i Lukaku želi 'pobjeći' s Old Trafforda, ali United za njega traži 70 milijuna eura odštete, a Inter u ovom trenutku taj novac nema.

Zato su čelnici 'nerazzurra' smislili način kako odraditi cijeli posao, a da obje strane budu zadovoljne. Prijedlog je da United sa svoje strane u Inter pošalje već spomenutog Lukakua i srpskog reprezentativca Nemanju Matića (30), a u suprotnom bi smjeru krenuli Radja Nainggolan (29) i naš Ivan Perišić (30)! Uz to bi Inter bio spreman Unitedu platiti i oko 20 milijuna eura kako bi obje strane bile 'na nuli'.

  • +7
Ivan Perišić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Trener Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer navodno je spreman na takav posao, dio engleskih medija navodi kako se ionako želi riješiti Matića koji nije zadovoljio njegova očekivanja, a i Lukaku već neko vrijeme nije zadovoljan svojim statusom na Old Traffordu i sam je zatražio da ga se stavi na transfer listu.

U Interu bi se u isto vrijeme riješili Ivana Perišića koji je još u zimskom prijelaznom roku želio otići, imao je ponudu Arsenala, ali je njegov transfer stopiran, a on je gotovo mjesec dana bio izvan momčadi i nije igrao utakmice. Nainggolan je pak prošlog ljeta stigao iz Rome, ali nije se snašao u redovima Intera i logično je da ga 'nerazzurri' žele prodati.

  • +7
Premier liga, Manchester United - Liverpool Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kako god bilo, čini se da je ovo realna i poštena zamjena. Hrvat za Srbina, pa uz to još po jedan sa svake strane, a i United bi dobio najmanje 20 milijuna eura gotovine. A Ivan Perišić napokon bi postao prvi Hrvat u dresu Manchester Uniteda...