nema mu spasa

Dužan je više od 50 milijuna eura, a svota koju je prikupio prodajom trofeja tek je kap u moru

12.07.2019 u 09:36

Bionic
Reading

Aukcijskom prodajom trofeja i suvenira Boris Becker je skupio 765.000 eura i tim će iznosom vratiti tek manji dio dugova, otkrio je povjerenik za prodaju imovine bivše njemačke teniske zvijezde...

Na online prodaji nudilo se 82 predmeta, medalja, pehara, reketa, satova, fotografija i drugih osobnih predmeta posrnulog teniskog velikana Borisa Beckera (51).

U prodaji koja je počela 27. lipnja i završila u četvrtak sudjelovalo je 495 osoba iz 32 zemlje.

Najviše - 167.000 eura - ponuđeno je za repliku Tiffanyjevog srebrnog pehara US Opena za pobjedu 1989. godine nad Ivanom Lendlom, naveo je londonski ured aukcijske kuće 'Smith& Williamson' koja je zadužena za prodaju Beckerovih osobnih stvari koje su mu, kao i ostatak imovine (nekretnina i pokretnina) zaplijenjene..

  • +14
Boris Becker Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prema riječima djelatnika tog ureda Marka Forda, procjena je kako bi ukupni Beckerovi dugovi mogli iznositi više od 50 milijuna eura, pa je svota ostvarena na ovoj aukciji doslovno kap u moru.

Podsjetimo, trostruki osvajač Wimbledona proglasio je bankrot 2017. godine nakon niza loših je poslovnih poteza koje je godinama vukao i koji su ga na kraju stajali propasti...