NEMA DRUGIH PONUDA

Duvnjak: Nakon Zagreba želim jedino u HSV

Bionic
Reading

Ništa novoga u slučaju Duvnjak, osim što je hrvatski reprezentativac izjavio da želi ići samo u HSV, dok je sportski direktor bundesligaša Christian Fitzek rekao da su dali novu ponudu Zagrebu, ali ne od 600 tisuća eura

Domagoj Duvnjak je postao zvijezda prijelaznog roka, no na način na koji sigurno nije želio. Puno toga se pisalo proteklih dana, no ništa se još nije promijenilo. Srednji vanjski je i dalje član Zagreb CO-a, a u HSV bi trebao 2011. Njegov odlazak u Bundesligu već ovoga ljeta je upitan jer se čelnici njemačkog i hrvatskog kluba nisu dogovorili.

'Istina je, u petak smo poslali novu ponudu Zagrebu', priznao je Fitzek, a na drugo pitanje Sportskih Novosti je li to bilo 600 tisuća eura odgovorio je negativno:

'Nije istina. Ako gospodin Kaleb ima običaj na taj način voditi posao i novinarima sve govoriti, mi nemamo.'

Fitzek nije želio ni reći koliko je iznosila nova ponuda HSV-a.

I dok HSV i Zagreb CO 'ratuju' oko odštete, na službenoj internetskoj stranici bundesligaša oglasio se i protagonist cijele priče.

'Trenutačno se odmaram. Zastupnik me obavijesti ako se nešto dogodi', rekao je Duvnjak koji je negirao zanimanje Kiela i Ciudad Reala:

'Nijedan od dva kluba nije kontaktirao ni mene niti moga zastupnika, i to je sve što mogu reći.'

I za kraj nešto o dogovorima HSV-a i Zagreba.

'To je stvar klubova i ja tu ne mogu ništa. Znam samo da je moj sljedeći klub poslije Zagreba HSV. Tamo jedino želim ići', završio je Duvnjak.