OGORČENJE U SPLITU

Duje Čop novi igrač Dinama?

03.06.2012 u 23:28

Bionic
Reading

Vijest je odjeknula poput bombe: prilično neočekivano napadač Splita Duje Čop navodno je potpisao četverogodišnji ugovor sa zagrebačkim Dinamom

Nekadašnji napadač Hajduka i Splita, s kojim mu je ugovor istekao na kraju ove sezone, najavio je odlazak u inozemstvo, no kako se čini, priključit će se treninzima Ante Čačića.

U cijeloj priči neizvjesno je tek hoće li Čop i zaigrati za Dinamo, informacije bliske mladom reprezentativcu govore da je dogovor s Dinamom privremene naravi i da će vrijediti tek ako Čop ne pronađe inozemni angažman do isteka prijelaznog roka.

Zbog pomanjkanja napadača lako je moguće da će braća Mamić insistirati na Čopovu ostanku, no teško je vjerovati da će mladi reprezentativac izboriti priliku. Barem ne u europskim dvobojima tijekom jeseni u kojima će Dinamo jurišati na plasman u Ligu prvaka. Vjerojatnije je da će odgovorne uloge ponijeti iskusniji poput Beqiraja, Krstanovića, Rukavine...

Iz RNK Splita su poslali prilično gnjevno priopćenje u kojemu Dinamo optužuju za krađu, a Duji poručuju da im neće nedostajati. To su i obrazložili prekršenim dogovorom.

'Dogovorili smo se s Dujom da će svoju karijeri nastaviti u Splitu ako ne pronađe inozemni angažman. Razočarani smo što smo iz medija saznali za njegov potpis s Dinamom. Nismo zaslužili ovakav odnos, Duje kao da je zaboravio kako mu je Split pružio ruku nakon što ga je Hajduk odbacio,' poručili su iz RNK Splita u službenom priopćenju.