za njega nema dileme

Dugo se najavljivalo, a sada bi se konačno trebalo i realizirati! Luka Modrić stavit će potpis na novi ugovor

14.05.2022 u 11:21

Bionic
Reading

Jedan od ključnih igrača madridskog Reala, Luka Modrić, ovih bi dana trebao potpisati novi, jednogodišnji ugovor s Kraljevskim klubom

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, Luka Modrić, koji će u rujnu napuniti 37 godina, konstanta je Kraljevskog kluba i možda i ključni kotačić Ancelottijeve momčadi, koja je potvrdila osvajanje naslova španjolskog prvaka, a pred kojom je i pariško finale Lige prvaka protiv Liverpoola.

No, kako Modriću u lipnju istječe ugovor, a novi još uvijek nije potpisan, postojale su razne špekulacije kako bi Modrić mogao promijeniti sredinu, dok su brojni obožavatelji Reala i Modrića kritizirali predsjednika Florentina Pereza zbog nepotrebnog odugovlačenja.

Naravno, Modrićeva želja oduvijek je bila jasno artikulirana i nije ni pomišljao na igranje izvan Reala.

Prema informacijama Fabrizija Romana, čini se da će sada i taj problem, odnosno formaliziranje produžetka suradnje, biti stavljen 'ad acta'.

Talijanski novinar koji je upućen u zbivanja na nogometnom tržištu tako potvrđuje da je samo pitanje dana kada će se i službeno objaviti potpis ugovora.

Na radost svih - Reala, njegovih navijača, Luke Modrića, ali i izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalića, koji je svjestan kaku inspiraciju Modriću donose nastupi u Kraljevskom dresu.