ŽIVOT PROFIĆA

Dudu pun volje trenira i na minus 18

26.01.2012 u 16:58

Bionic
Reading

Eduardo da Silva priprema se sa svojim Šahtarom u Donjecku za nastavak ukrajinskog prvenstva, a prema objavama na njegovom Twitter profilu nije teško zaključiti da je hrvatski golgeter prepun samopouzdanja i volje za treninzima

Ovih dana u Ukrajini temperatura pada dobrano ispod minus 10 stupnjeva Celzija, no bez obzira na te surove uvjete, nogometaši svakodnevno odrađuju treninge na otvorenom. Rukavice, kape, šalovi, štrample... sve su to rekviziti bez kojih se ne može. Bilo bi ipak logično pretpostaviti da igrači ne izlaze na zaleđene travnjake prepuni volje, no našem Eduardu da Silvi očito veliki minusi nimalo ne smetaju.

Na svojem Twitter profilu svakodnevno objavljuje poruke u kojima se vidi da je prepun volje i samopouzdanja, pa mu ni treninzi na minus 18 nisu mrski. Uostalom, naš reprezentativac je i pofotkao mobitelom stanje termometra, da se vidi što sve profesionalci moraju istrpjeti.

Inače, ukrajinsko prvenstvo prekinuto je 11. prosinca i tada je, na gostovanju kod Krivbas Krivoy Roga, Eduardo zabio treći od četiri Šahtarova gola u 'čistoj' pobjedi od 4:0. Iduće kolo na rasporedu je tek 10. ožujka, no pripreme i treninzi su u punom jeku.