prometna u hercegovini

Dubrovački nogometaš Emir Spahić prevrnuo se u terencu i zadobio opasne ozljede: Situacija je ozbiljna!

30.08.2019 u 13:46

Bionic
Reading

Nogometaš Emir Spahić, donedavno kapetan nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, doživio je u noći s četvrtka na petak tešku prometnu nesreću u istočnoj Hercegovini, kod mjesta Gacko nedaleko Trebinja, te je hitno prebačen u bolnicu

Kako se doznaje Spahić je upravljao terencem te je jednom trenutku izgubio kontrolu nad vozilom koje se prevrnulo. S njim su u automobilu bile još dvije osobe. Prema prvim informacijama zadobio teške ozljede te je odmah potvrđeno kako mu je stanje ozbiljno.

'Situacija je jako ozbiljna, ali Spahić je izvan životne opasnosti i njegovo stanje je stabilno. Trenutačno se obavljaju aktivnosti oko Spahićevog prebacivanja iz bolnice u Trebinju u Klinički centar Sveučilišta u Sarajevu', priopćeno je iz Nogometnog saveza BiH, javlja BiH mediji.

'Možemo potvrditi, Emir Spahić je imao nesreću i trenutno je hospitaliziran kod nas u bolnici. Trenutno se čeka helikopter Oružanih Snaga BiH kojim će biti prebačen u Sarajevo', rečeno je za N1 iz bolnice u Trebinju.

Kako tportal doznaje Spahić je smješten na odjel intezivne njege u Sarajevu i trenutačno je pri svijesti, a od težih ozljeda zadobio je lom bedrene kosti.

Emir Spahić nogometom se počeo baviti u rodnom Dubrovniku, a seniorsku karijeru započeo u Čeliku iz Zenice. Nakon toga igrao je za dubrovački GOŠK nakon čega odlazi u Zagreb gdje je u tri sezone stekao igračku afirmaciju te je iz tog kluba napravio prvi inozemni angažman.

Igrao je u Rusiji za Šinik Jaroslavl, zatim Torpedo, Lokomotiv Moskva i Anži, a ostavio je zapažen trag u poznatim europskim klubovim akao što su Montpellier, Sevilla, Bayer i HSV. Za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, u kojoj je jedno vrijeme bio kapetan, odigrao je 94 utakmice i postigao 6 golova.

Nakon odlaska u igračku mirovinu Emir Spahić i suigrač iz reprezentacije Edin Džeko upustili su se u građevinski biznis u Dubrovniku. Naime, u dijelu grada Babin Kuk grade luksuzne vile zbog kojih je u medijima bilo puno napisa.