USKORO U PONUDI

Drpićev 69 i na vašim leđima

25.02.2009 u 12:05

Bionic
Reading

Iako vodstvo Bundeslige nije dopustilo hrvatskom nogometašu Dini Drpiću da na dresu Karlsruhera nosi broj 69, navodno zbog problema sa zapisnikom, dovitljivi marketinški stručnjaci kluba ipak će tiskati dres s tim brojem te ga pustiti u prodaju

Otkako su preselili u Njemačku, Dino Drpić i Nives Celzijus ispunili su popriličan broj novinskih stupaca. Naime, seksi Nives ponijela je titulu najatraktivnije žene u Bundesligi, a svi su mediji, naravno oni žuti, podsjetili i na njezinu rečenicu da se sa svojim suprugom poseksala na sredini maksimirskog travnjaka.

Publicitet su dobili i pri izboru broja za Drpićev dres. Par je želio broj 69, ali su čelnici Bundeslige taj zahtjev odbili, uz obrazloženje da je nespretan za zapisnik. Međutim, čini se da je pravi razlog u simbolici tog broja u seksualnom smislu.

Međutim, marketinški stručnjaci procijenili su da bi se dres ipak mogao dobro prodavati, pa su odlučili tiskati nekoliko primjeraka i poslati ih na tržište. Cijena bi navodno iznosila 18,99 eura.