VELIKI DIDIER

Drogba se oprostio od reprezentacije; evo što je poručio…

08.08.2014 u 19:41

Bionic
Reading

Nakon što je objavio kako više neće igrati za Obalu Bjelokosti, Didier Drogba objavio je poruku punu emocija, prije svega upućenu navijačima

Didier Drogba, koji se vratio u Chelsea, više neće nastupati za Obalu Bjelokosti. Tijekom 12 godina koliko je igrao za nacionalnu vrstu Drogba je upisao 103 nastupa i 61 pogodak. Ovim se riječima oprostio:

'S velikim žaljenjem odlučio sam se povući iz reprezentativnog nogometa. Ovih proteklih 12 godina bile su za mene ispunjene emocijama. Od prve pa do zadnje utakmiec za nacionalnu selekciju uvijek pokušao dati sve od sebe na terenu.

Vrlo sam ponosan što sam proteklih osam godina bio kapetan ove momčadi te je vodio na tri Svjetska prvenstva te igrao dva puta u finalu Afričkog kupa nacija. Ne mogu zahvaliti dovoljno svim navijačima koji su nam pružili toliko ljubavi. Svi moji nastupi i golovi posvećeni su upravo vama – Volim vas.

Također dobar dio zahvala dugujem svojim suigračima, onima s kojima sam dijelio sve emocije te kojima želim sve najbolje u budućnosti, kao i svako dobro novom izborniku.'