KAKAV OBRAT

Drogba raskida sa Shanghaijem i potpisuje za Barcu?

26.06.2012 u 10:35

Bionic
Reading

Samo pet dana nakon što je javno objavio da se odlučio priključiti kineskoj profesionalnoj momčadi Shanghai Shenhui, u nevjerojatnom bi obratu Didier Drogba mogao završiti u redovima Barcelone

Ako je vjerovati katalonskim medijima, u nogometnom svijetu se sprema jedno veliko iznenađenje. Naime, iako je tek nedavno potpisao ugovor s kineskim Shanghai Shenhuijem, Didier Drogba mogao bi ipak na kraju završiti u Barceloni. Mada je reprezentativac Obale Bjelokosti već najavljivao kako u Aziji želi biti 'poput Beckhama u SAD-u, na kraju ispada da od svega toga neće biti ništa.

Dolazak bjelokošćanskog nogometaša u katalonsku se prijestolnicu očekuje u utorak tijekom dana, a već u srijedu mogao bi potpisati ugovor sa španjolskim doprvacima, javlja katalonska televizijska postaja TV3, uz dodatak da će 34-godišnjeg Drogbu dočekati predsjednik kluba Sandro Rosell.

TV3 tvrdi da je bivši Chelseajev napadač u svoj ugovor s kineskim klubom dao ugraditi klauzulu o trenutačnom raskidu suradnje pod uvjetom da ga angažirati poželi samo i isključivo Barcelona.