Neymar neće moći...

Drama na Parku prinčeva; PSG je objavio loše vijesti uoči utakmice Lige prvaka protiv Real Madrida

09.02.2022 u 11:28

Bionic
Reading

PSG je izgubio utrku s vremenom, a na Parku prinčeva zavladala je panika. Parižane 15. veljače čeka prva utakmica osmine finala Lige prvaka s Real Madridom, a Neymar ipak neće biti spreman za taj dvoboj. Pitanje je hoće li se stići oporaviti do uzvrata...

Najskuplji svjetski nogometaš, brazilski napadač Neymar (30), posljednju je utakmicu odigrao još tamo 28. studenog prošle godine.

Nesretni je Brazilac stradao u samoj završnici susreta francuske lige između njegovog PSG-a i St. Etiennea. PSG je tu gostujuću pobjedu 3:1 skupo platio jer Neymaru su stradali ligamenti gležnja, s terena je iznesen na nosilima doslovno u posljednjim minutama utakmice i od tada se oporavlja.

Dio vremena Neymar je proveo u rodnom Brazilu i u PSG-u sumnjaju da se baš i nije pridržavao liječničkih savjeta pa je to jedan od razloga zašto njegov oporavak tako dugo traje.

Iz PSG-a su sada neslužbeno potvrdili kako Neymar gotovo sigurno neće biti spreman za prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka s Realom na Parku prinčeva 15. veljače. Težak je to udarac za ambicije PSG-a koji je u francuskom prvenstvu uvjerljiv, vodeći je s 56 osvojenih bodova, ima čak 13 bodova više od drugoplasiranog Marseillea.

No, Liga prvaka je potpuno druga priča, PSG je dobio najtežeg mogućeg protivnika na kojeg će, barem u prvoj utakmici na svom terenu, morati bez Neymara...