iskrena bolsova

Drama hit tenisačice Roland Garrosa: Poput Mirjane Lučić, morala je pobjeći od nemilosrdnog oca...

03.06.2019 u 16:39

Bionic
Reading

Aliona Bolsova koja je svojim sjajnim igrama, kao i izgledom te osebujnom osobnosti skrenula na sebe pozornost u Roland Garrosu, priznala je za dnevnik Marcu da je njezin otac toksična osoba koja ju je sputavala u ranoj fazi karijere...

Mlada 21-godišnja Moldavka sa španjolskom putovnicom apsolutni je hit ovogodišnjeg Roland Garrosa. Nastupa u kratkim muškim hlačicama, puna je tetovaža koje simboliziraju borbu za prava žena, a također i igra fantastično te se probila kroz kvalifikacije, a onda i u glavnom dijelu turnira sredila Zvonarjevu, Cristeu i Aleksandrovu te ušla u osminu finala, što joj je daleko najveći uspjeh u karijeri.

  • +3
Aliona Bolsova Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

No, iza 137. tenisačice svijeta teška je životna priča, jer patila je od depresije i morala se boriti s bulimijom, a u intervjuu za španjolsku Marcu priznala je što je bio uzrok svih njezinih problema.

'Otac je kriv što sam živjela pod pritiskom. On je mene gledao kao proizvod koji mora postati najbolji na svijetu. Morala sam pobijediti svakog i osvojiti sve, inače bi me proglasio jako lošom. Srećom, više tog pritiska nema, sada vrijedim zbog onog što jesam, a otrovni ljudi više nisu u mojoj blizini,' otkrila je Aliona Bolsova, a njezina priča podsjeća na ono što je prošla Mirjana Lučić. Obje su na kraju morale otići u SAD.

Sada se natječe za Španjolsku i zadovoljna je potporom koju ima od tamošnjeg Saveza, a svojom pojavom postavlja nove standarde tenisa.

'Istina je da tipična tenisačica pazi na svoj izgled i nosi suknju, ali na kraju je bitna samo osobnost svakog od nas i u čemu se osjećamo ugodno. Ovako se oblačim da budem vjerna svojoj osobnosti. Ako ne želim igrati u suknji, neću igrati i gotovo. Kad dođe dan da to poželim, onda ću je i odijenuti,' zaključila je osebujna Bolsova o kojom ćemo zasigurno još mnogo čuti ove sezone...