PRVA HNL - 20. KOLO

Dragovoljcima druga pobjeda u nizu, slavlje Zagreba

05.03.2011 u 11:09

Bionic
Reading

Nakon slavlja u Puli, nogometaši Hrvatskog dragovoljca na svom su stadionu svladali Varaždin sa 3:2 te najavili da se neće predavati do posljednjeg kola. Zagreb je kao gost pobijedio Inter u Zaprešiću 2:0

Iako su uoči proljetnog dijela bili apsolutni gospodari dna tablice, Hrvatski dragovoljci su s dvije pobjede u dva kola nastavka prvenstva potvrdili ono što je i trener Mladina obećao, a to je da se neće predati to jest odustati od borbe za ostanak među prvoligašima.

Na ruku im nije išlo ni to što su gosti poveli, a strijelac s bijele točke bio je Davor Vugrinec. Ipak, već do poluvremena domaćini su preokrenuli, a strijelci su bili De Gregorio (22) i Janjetović (31). U nastavku je Aganović donio izjednačenje, no samo pet minuta kasnije Jurin je pogodio za pobjedu 'crnih'.

U drugom ogledu 20. kola Prve HNL igranom u petak, Zagreb je kao gost, s dva pogotka Josipa Jurendića svladao zaprešićki Inter, što je, s obzirom na uspjeh Zaprešićana, u prošlom kolu na Poljudu ipak malo iznenađenje. Ili možda nije?