VRAĆA SE HAJDUČKO SRCE

Drago Gabrić sve dogovorio s Hajdukom

01.09.2011 u 09:56

Bionic
Reading

Za kraj prijelaznog roka, uprava Hajduka svojim je navijačima ostavila pravu malu poslasticu. Joe Šimunić skrenuo je prema Dinamu, ali bijeli dres ponovno će obući ljubimac Torcide Drago Gabrić

Za devet dana na Poljudu će se igrati derbi, a prilično je izvjesno da će najjači navijački aplauz biti upućen Dragi Gabriću. Nakon strahovite prometne nesreće Trabzonspor ga je otpustio, a činjenicu da je slobodan igrač kojemu ozljede ne bi smjele dugotrajno utjecati na nogometni razvoj, iskoristio je Dragin matični klub Hajduk.

S obzirom na to da je Gabrić slobodan igrač ugovor se može potpisati i nakon jučerašnjeg isteka prijelaznog roka. Kako javljaju Sportske novosti, sastanak uprave i igrača održan je baš u srijedu i svi detalji su usuglašeni. Pitanje je kada, ali ovih dana Gabrić bi i službeno morao biti predstavljen kao novi igrač Hajduka. Novi se mora staviti pod navodnike, jer je Drago do prije dvije godine bio jedan od nositelja igre Hajduka zbog čega ga je Torcida nagradila 'Hajdučkim srcem'.