NOVI IZAZOV

Doznajemo gdje Alen Halilović nastavlja karijeru; igrat će u najzahtjevnijoj ligi na svijetu, a trener mu je bivši igrač Reala

22.11.2020 u 11:47

Bionic
Reading

Bivši Dinamov 'wunderkind' Alen Halilović, koji je u ljeto 2014. godine dobio poziv velike Barcelone, pa Maksimir zamijenio Nou Campom, nakon sezona traženja po brojnim klubovima, od Španjolske, pa preko Njemačke, Italije, Nizozemske i Belgije, postaje član engleskog Birmingham Cityja

Barcelona, Sporting Gijon, HSV, Las Palmas, AC Milan, Standard Liege, Heerenveen... popis je klubova čije je dresove nosio 24-godišnji ofenzivni veznjak Alen Halilović.

I dok je u nekima bio tek epizodist, u španjolskim klubovima Sportingu iz Gijona i Las Palmasu bio je jedan od glavnih 'glumaca'.

Od raskida ugovora u Milanu, Halilović je slobodan, odnosno, što je još važnije, besplatan, pa je sada bio u situaciji da može i sâm birati između ponuda.

I stizale su na njegovu adresu razne ponude, od klubova kao što je splitski Hajduk, brazilski Vasco da Gama...

Istovremeno, na njegovu je adresu stigao upit iz engleskog Birmingham Cityja, kluba u kojem igra njegov bivši suigrač iz hrvatske U-21 reprezentacije te igrač Dinama Ivan Šunjić, a kojem je na klupi bivši branič madridskog Reala, Aitor Karanka. Čeka se službena potvrda, ali doznajemo da je sve gotovo i Halilović je pred novim izazovom u karijeri.

Halilović je, čekajući rasplet ove priče, punom parom trenirao s igračima zaprešićkog Intera, i u Englesku, gdje za sada ima ugovor do ljeta 2021. godine, dolazi maksimalno spreman.

I što drugo, nego želimo mu da se dokaže u 'najnogometnijoj' zemlji na svijetu.