USKORO KREĆU PREGOVORI?

Dovođenje Kranjčara Liverpoolov je prioritet

19.01.2011 u 15:19

Bionic
Reading

Hoće li Niko Kranjčar nakon mnogih medijskih nagađanja ipak promijeniti sredinu? Ako je vjerovati engleskim medijima, Liverpool želi pošto-poto u svoje redove dovesti hrvatskog reprezentativca

Dok Niko Kranjčar uredno čeka svoju priliku u Tottenhamu, engleski se mediji 'natječu' gdje će preseliti hrvatskog reprezentativca. Nije tajna da Kranjčar nije zadovoljan minutažom u Tottenhamu, jasno je to i treneru Redknappu, no Nikin status na White Hart Laneu se ne mijenja.

Zato je sasvim izgledno da će Kranjčar napustiti Tottenham, samo je pitanje hoće li se to dogoditi već ove zime ili tek na ljeto. Velik broj engleskih klubova voljelo bi vidjeti Kranjčara u svojim redovima. Pisalo se o raznim klubovima, a engleski su se mediji sada raspisali kako je hrvatski reprezentativac prva želja Liverpoola.

Pretpostavlja se kako je trener 'redsa' Kenny Dalglish Kranjčara podcrtao kao prioritetnu kupnju, a tvrdi se da bi Liverpool u sljedećim danima trebao stupiti u kontakt s čelnicima Tottenhama i spremni su ponuditi pet milijuna funti.