POTPORA S TRIBINA

Dosta hrvatskih navijača u belgijskom paklu

10.09.2012 u 08:34

Bionic
Reading

Na prvom gostovanju u kvalifikacijama za SP hrvatska nogometna reprezentacija imat će vrlo dobru potporu s tribina stadiona u Bruxellesu

Belgiju 'pere' euforija. Trijumf u prijateljskoj utakmici protiv Nizozemske te gostujuća kvalifikacijska pobjeda kod Walesa dali su krila 'crvenim vragovima'.

Dobro se to vidi i po podatku da je stadion King Baudouin rasprodan, odnosno ona mjesta koja su namijenjena za domaće fanove, a njih je više od 40 tisuća.

No ni 'kockasti' neće biti bez huka s tribina. Gostujućim navijačima Belgijski nogometni savez je namijenio oko tri tisuće ulaznica, a već je za vikend prodano oko 1000 vaučera. Za očekivati je oko 1500 simpatizera Hrvatske da se pojavi na tribinama belgijske arene.

Respektabilna brojka, ako se zna da je atmosfera oko reprezentacije daleko od euforične, a nacionalni naboj među fanovima je splasnuo. Možda je dvoboj u Bruxellesu pozitivna prekretnica. 

TRIBINA.HR - Kakvu utakmicu očekujete u Bruxellesu? Može li euforija koja se stvorila u belgijskim medijima biti pogubna za momčad Marca Wilmotsa? Je li Nikica Jelavić zaslužio dobiti priliku od prve minute u napadu Hrvatske?