RAZIGRANE DJ-ICE NERVO

Donna Vekić i Flavia Pennetta zavladale Umagom

21.07.2016 u 13:48

Bionic
Reading

U srijedu se na ATP stadionu Gorana Ivaniševića održala još jedna sjajna egzibicija. Ovaj put glavnu ulogu na terenu imale su Talijanka Flavia Pennetta, aktualna pobjednica US Opena i naša mlada perspektivna tenisačica Donna Vekić. Cijeli se meč odvijao pod budnim okom legende hrvatskog tenisa Gorana Ivaniševića, a zabave nije nedostajalo.

Ubrzo su se damama na terenu pridružile i australske sestre blizanke dj-ice NERVO koje su prije odlaska u Dance Arenu rasplesale publiku na stadionu. Posjet Umagu i užarena sportska atmosfera potaknula ih je da ponovo, nakon dugo godina, zaigraju tenis. Nakon što su odmjerile snage u parovima protiv Flavije i Donne, Goran Ivanišević u šali im je poručio da su u glazbi ipak uspješnije nego u tenisu.

“Tenis smo igrale dok smo bile djeca. Jutro prije egzibicije smo malo trenirale, bilo je dobro podsjetiti se nekih osnova. No, nemojte nas suditi prema tome kako smo igrale tenis, već prema tome kakav smo party sinoć priredile. Nama je bilo nezaboravno i nadamo se da se vidimo opet”, poručile su sestre Miriam i Olivia Nervo.

Sjajnom glazbom i partyjem koji je trajao do jutra, ove svjetski poznate DJ-ice, dobitnice Grammyja i koautorice velikog svjetskog hita „When love takes over“ oduševile su punu Dance Arenu.