ETO BRANIČA

Domagoj Vida se dogovorio s Dinamom

16.06.2011 u 22:43

Bionic
Reading

Vidinim dolaskom Dinamo zaokružio je momčad za kvalifikacije za Ligu prvaka, najjaču unazad četiri godine

Mamić je u Maksimiru nazočio svečanom otvorenju novouređenih nogometnih terena s umjetnom travom koji se nalaze u sklopu stadiona. Nakon što je okupljenima poručio da odlazi u Leverkusen po Domagoja Vidu, odmah je sjeo u automobil i odjurio u zrakoplovnu luku:

'Idem u Leverkusen! Ako Bog da, vraćam se s Vidom!'

Da Bog već nije dao, Mamić ga ne bi zazivao. Domagoj Vida (22) sve se dogovorio s Dinamom, a formalnosti su obavljene jučer poslijepodne, kada je potpisao ugovor s 'modrima'. Službeno predstavljanje je u petak u 10 sati.

'Mome sinu najvažnije je da počne igrati', kazao nam je Domagojev otac Rudika Vida, nekada centarfor Belišća i Osijeka:

'On je uvijek bio dinamovac, a sada je željan igre i dokazivanja. Da, veselim se Domagojevu dolasku u Zagreb jer je bliže kući. Nažalost, u Njemačkoj se nije izborio za poziciju. Možda i zato što je igrao na mjestu desnoga braniča, a on je ipak stoper.'

Vidinim dolaskom Dinamo je zaokružio momčad za kvalifikacije za Ligu prvaka, najjaču unazad četiri godine, još otkada je u klubu bio Luka Modrić.

Evo sastava: Kelava - Vrsaljko, Vida, Tonel, Cufré - Badelj, Leko - Tomečak, Sammir, Rukavina - Beqiraj.

U njemu samo Kelava, Sammir i Rukavina do sada nisu imali dodira s reprezentacijom, a u pričuvi su Barbarić, Ibañez, Chago, Morales, Ademi, Kramarić te Krstanović, kojega iz nepoznatoga razloga još nema na popisu napadača na Dinamovoj službenoj stranici.