rukometna liga prvaka

Domagoj Duvnjak s Kielom je u dramatičnoj utakmici sredio moćni PSG, Barcelona do lake pobjede u gostima kod Meškova

13.05.2021 u 00:54

Bionic
Reading

Rukometaši europskog prvaka THW Kiela pobijedili su PSG 31:29 u prvom susretu četvrtfinala rukometne Lige prvaka, dok je Barcelona na gostovanju pobijedila Meškov 33:29...

Kiel je u dramatičnom susretu porazio pariški sastav 31:29 nakon što su gostili u prvom poluvremenu imali i po tri gola razlike.

Europske prvake je predvodio Norvežanin Harald Reinkind s 10 golova, dok su naš Domagoj Duvnjak i Šveđanin Niclas Ekberg zabili po pet golova. Kod PSG-a najefikasniji su bili Dylan Nahi s osam i Danac Mikkel Hansen sa šest golova.

Uzvratni susret je 19. svibnja u Parizu.

U drugom susretu večeri Barca je gostujućom pobjedom 33:29 protiv Meškova načinila veliki korak prema plasmanu na Final Four.

Španjolski sastav je do pobjede predvodio sjajni Francuz Dika Mem s 10 golova, Aleix Gomez je dodao šest, a Aron Palmarsson s pet golova. Hrvatski reprezentativac Luka Cindrić nije se upisao među strijelce.

Kod Meškova najefiksniji je bio Mikita Vailupau s 11 golova, dok je Andrej Jurjnok dodao četiri gola. Hrvatski reprezentativac Sandro Obranović postigao je jedan gol, dok je Ivan Pešić upisao šest obrana.

Uzvratni susret je 20. svibnja u Barceloni.

U četvrtak su na rasporedu preostala dva četvrtfinala, a sastaju se Nantes i Veszprem, te Aalborg i Flensburg-Handewitt.