IRSKA U BEOGRADU

Domaći debi: Mihajloviću treba pobjeda!

14.08.2012 u 17:47

Bionic
Reading

Tek u četvrtoj utakmici na kormilu srpske reprezentacije novi izbornik Siniša Mihajlović imat će debi pred domaćom publikom. Prethodne tri gostujuće utakmice je izgubio

Jedan od najozbiljnijih konkurenata hrvatske nogometne vrste u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Brazilu, reprezentacija Srbije, u srijedu će u Beogradu ugostiti Irsku.

Tek u četvrtoj utakmici na kormilu srpske reprezentacije novi izbornik Siniša Mihajlović imat će debi pred domaćom publikom, i to na stadionu Crvene zvezde Marakani gdje je kao igrač ostvario velike uspjehe.

'Drago mi je svaki puta kada dođem na Marakanu, posebno kada sam dolje na terenu. Taj stadion definitivno u meni izaziva lijepe osjećaje', rekao je Mihajlović, a prenosi internet-stranica Nogometnog saveza Srbije.

'U prijateljskim utakmicama sa Španjolskom (0:2), Francuskom (0:2) i Švedskom (1:2), nije nam bio bitan rezulat. Sada je, i tako će biti u svakoj utakmici do kraja 2013. godine, bez obzira na rivala. Pobjede su važne jer podižu samopouzdanje, stvara se pobjednički mentalitet i svaki put ćemo tražiti pobjedu. Zbog toga neću priopćiti sastav, kao što sam činio pred prethodne mečeve. Mogu samo otkriti da ćemo promijeniti sustav igre', dodao je srpski izbornik.

Podsjetimo, prvi kvalifikacijski sraz Hrvatske i Srbije, u kojem su domaćini izabranici Igora Štimca, na rasporedu je 22. ožujka iduće godine.